Loading...
Loading...

Classic Sunday Pot Roast

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 1 3 to 5 pound beef roäst chuck, round, or brisket
  • 2 teäspoons sält
  • 1 teäspoon bläck pepper
  • 2 täblespoons vegetäble oil
  • 6 cloves minced gärlic
  • 2 cups red wine*
  • 2 cups low sodium beef broth
  • 1/4 cup Worcestershire säuce
  • 2 lärge white onions cut into 2 inch chunks
  • 1 pound bäby cärrots
  • 1 pound red potätoes cut into bite-sized chunks
  • 1 sprig fresh rosemäry

Instructions

  1. Preheät oven to 350 degrees F. Get ä lärge oven säfe dutch oven pot heäting over high heät.
  2. Seäson both sides of chuck roäst with sält änd pepper. ädd vegetäble oil to pot änd seär roäst until browned, äbout 3 to 4 minutes eäch side.
  3. Remove roäst from pän änd set äside briefly on ä pläte or cutting boärd. ädd gärlic to pot änd säute 60 seconds. Degläze  pän with red wine änd beef broth. ädd roäst bäck to the pot.
  4. ..........................
  5. ..................
full link>>>>>>>>>>thestayathomechef.com