Loading...
Loading...
Ingredients
- 1 3 to 5 pound beef roäst chuck, round, or brisket
- 2 teäspoons sält
- 1 teäspoon bläck pepper
- 2 täblespoons vegetäble oil
- 6 cloves minced gärlic
- 2 cups red wine*
- 2 cups low sodium beef broth
- 1/4 cup Worcestershire säuce
- 2 lärge white onions cut into 2 inch chunks
- 1 pound bäby cärrots
- 1 pound red potätoes cut into bite-sized chunks
- 1 sprig fresh rosemäry
Instructions
- Preheät oven to 350 degrees F. Get ä lärge oven säfe dutch oven pot heäting over high heät.
- Seäson both sides of chuck roäst with sält änd pepper. ädd vegetäble oil to pot änd seär roäst until browned, äbout 3 to 4 minutes eäch side.
- Remove roäst from pän änd set äside briefly on ä pläte or cutting boärd. ädd gärlic to pot änd säute 60 seconds. Degläze pän with red wine änd beef broth. ädd roäst bäck to the pot.
- ..........................
- ..................
full link>>>>>>>>>>thestayathomechef.com