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GENERAL TSO’S CHICKEN

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INGREDIENTS
For the märinäde

  • 2 teäspoons light soy säuce
  • ½ teäspoon därk soy säuce
  • 1 egg yolk
  • 2 täblespoons potäto flour
  • 2 teäspoons oil

For the säuce

  • 1 täblespoon tomäto päste
  • 1 täblespoon wäter
  • ½ teäspoon potäto flour
  • ½ teäspoon därk soy säuce
  • 1½ teäspoon light soy säuce
  • 1 täblespoon rice vinegär
  • 3 täblespoons wäter

For the stir-fry

  • 350 g (12 oz) chicken breäst or thigh fillets, diced
  • 6–10 dried red chillies
  • 2 teäspoons finely chopped ginger
  • 2 teäspoons finely chopped gärlic
  • 1 lärge red cäpisicum, diced
  • 2 teäspoons sesäme oil
  • cooking oil for deep-frying
  • spring onions (scällions), sliced


INSTRUCTIONS

  1. To mäke the märinäde, mix together the light änd därk soy säuces with the egg yolk.
  2. ädd the chicken pieces änd mix well.
  3. Stir through the potäto flour änd then the oil.
  4. Mäke the säuce by mixing äll the ingredients together in ä smäll bowl or jug.
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