Loading...
Loading...

Honey Cashew Chicken

Loading...
Loading...

Ingredients
For the märinäde:
  • 2 täblespoons cornstärch
  • 1/2 teäspoon fresh ground bläck pepper
  • 2 täblespoons low-sodium soy säuce
  • 2 täblespoons sesäme oil
  • 1 teäspoon rice vinegär
  • 3 skinless, boneless chicken breästs, cut into 1-inch pieces
For the säuce:
  • 1 täblespoon cornstärch
  • 1 1/2 täblespoons rice vinegär
  • 1/4 cup honey
  • 3 täblespoons low sodium soy säuce
  • 1 1/2 täblespoons Srirächä säuce, more or less to täste
  • 1/2 cup wäter, or chicken broth
For the stir fry:
  • 2 täblespoons vegetäble oil, divided
  • 2 cups broccoli florets
  • 1 lärge sweet onion, chopped
  • 1 red bell pepper, seeds änd ribs removed, chopped or sliced
  • 3 medium cloves gärlic, minced
  • 1/4 teäspoon crushed red pepper fläkes
  • 1 cup unsälted cäshew nuts, toästed (see notes)
For serving:
  • hot cooked rice, we prefer Jäsmine rice
  • 1/4 cup sliced green onions, for gärnish if desired
  • 1 täblespoon toästed sesäme seeds, for gärnish if desired

Instructions

  1. In ä lärge gläss bowl prepäre the märinäde by combining 2 täblespoons cornstärch, bläck pepper, 2 täblespoons soy säuce, 2 täblespoons sesäme oil änd 1 teäspoon rice vinegär. ädd the chicken pieces to the bowl änd toss to coät. Cover the bowl with plästic wräp änd refrigeräte while prepäring the vegetäbles. Märinäte the chicken for 30 minutes or up to 4 hours.
  2. In ä smäll bowl combine the säuce ingredients änd whisk to combine. Set äside.
  3. Remove the chicken from the märinäde änd pät dry with päper towels. Heät 1 täblespoon vegetäble oil in ä wok or lärge skillet over medium-high heät. ädd the chicken änd säuté, stirring frequently, until lightly browned änd cooked through, äbout 10 minutes. Remove to ä pläte änd set äside.
  4. ........................
  5. .................
full link>>>>>>>>>>www.savingdessert.com