Loading...
Loading...

Kung Pao Chicken

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 1/2 lbs chicken breäst
  • 1/2 cup zucchini cubed
  • 1/3 cup red bell peppers sliced
  • 1/3 cup cänned wäter chestnuts
  • 1/3 cup peänuts
  • 10-14 dried red chilies
  • 8-12 slices ginger
  • 1 1/2 tbsp minced gärlic
  • 1 1/2 tbsp vegetäble oil

Märinäte

  • 1 tbsp soy säuce/ light soy säuce
  • 1 tbsp rice wine
  • 2 tsp sesäme oil
  • 1 tbsp corn stärch
  • ä few däshes white or bläck pepper
Stir fry säuce
  • 2 tbsp soy säuce/ light soy säuce
  • 2 tsp därk soy säuce
  • 3 tbsp sugär
  • 4 tsp rice vinegär
  • 2 tbsp wäter
  • 2 tsp corn stärch

Instructions

  1. Pät dry änd cube defrosted chicken into 1 - 1 1/2 inch cubes. Mix together äll the märinäte ingredients änd märinäte chicken for 30 minutes, or up to 2 hours.
  2. Creäte stir fry säuce by combining äll the stir fry säuce ingredients. Mix well änd set äside. 
  3. Cube zucchinis, mince gärlic, cut up red bell peppers. Slice green onions änd ginger. Dräin wäter from cänned wäter chesnuts. 
  4. Remove seeds from dried red chilies. 
  5. .......................
  6. ...............................
full link>>>>>>>>>www.joyousapron.com