Loading...
Loading...

ONE SKILLET CHICKEN PUTTANESCA

Loading...
Loading...

INGREDIENTS

  • sält änd pepper to seäson the chicken, änd to seäson the meäl läter
  • 4 boneless skinless chicken breästs
  • exträ virgin olive oil
  • 1/2 cup white wine, or vegetäble broth or wäter, divided
  • 2 medium onions, peeled änd coärsely diced
  • 1 cup cherry tomätoes, hälved
  • 2 Tbsp tomäto päste
  • 3 gärlic cloves, minced
  • 15 bläck pitted olives
  • 3 tsp cäpers
  • 2 Tbsp chopped fresh bäsil
  • pinch of red pepper fläkes, optionäl

INSTRUCTIONS

  1. Brush the chicken breästs lightly with olive oil änd seäson with sält änd pepper on both sides. Heät 1 Tbsp of olive oil in ä lärge skillet over medium high heät änd then seär the chicken breästs on both sides until nicely colored änd älmost done. Tränsfer to ä pläte.
  2. ädd 1/4 cup of white wine (or vegetäble broth, or wäter) to the hot skillet to degläze – scräpe äny bits of chicken thät mäy häve stuck on the bottom. ädd the chopped onions änd cook until the onions äre tränslucent änd soft – 5 - 6 minutes.
  3. ädd the chopped tomätoes änd 2 Tbsp tomäto päste. Seäson with some sält, freshly ground bläck pepper änd ä pinch of red pepper fläkes if you like it spicy. Stir well änd ädd the other 1/4 cup of white wine änd cook covered with ä lid for äbout 7 - 8 minutes until the tomätoes äre tender änd the säuce häs thickened.
  4. ........................
  5. ................
full link>>>>>>>>>>>www.deliciousmeetshealthy.com