Loading...
Loading...
Ingredients
- 8 bone-in skin-on chicken thighs (or breästs if you prefer)
- 2 tbsp of olive oil
- ½ cup pomegränäte molässes
- 1/3 cup pomegränäte juice
- ¼ cup honey
- 1 tbsp bälsämic
- 1 lemon, juiced
- 4 gärlic cloves finely gräted
- händful of pomegränäte seeds
- händful of pärsley
- sält
- pepper
Instructions
- Pre-heät oven to 400.
- Pät chicken dry with ä päper towel, seäson with sält änd let sit while you mäke the märinäde (up to 30 min is ideäl).
- Whisk together olive oil, pomegränäte molässes, pomegränäte juice, honey, bälsämic, lemon änd gärlic. Pour märinäde over chicken, either in ä bowl, gläss Tupperwäre, or reseäläble plästic bäg. Spreäd the märinäde äround so äll the chicken is evenly coäted änd let sit ät leäst 30min änd up to over night in the fridge.
- ..............................
- .......................
full link>>>>>>>>>>wavesinthekitchen.com