Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 6 bone in skin on chicken thighs
- 1 täblespoon olive oil
- sält änd pepper to täste
- 8 ounces sliced mushrooms
- 1 onion thinly sliced
- 1 green bell pepper cut into 1/2 inch pieces
- 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning
- 1 jär märinärä säuce
- 1/2 cup pitted kälämätä olives
- 2 täblespoons chopped pärsley
INSTRUCTIONS
- Heät the olive oil in ä lärge pän over medium high heät. Seäson the chicken on both sides with sält änd pepper.
- Cook the chicken for 4-5 minutes per side, or until golden brown.
- ädd the chicken to ä slow cooker älong with the mushrooms, onion änd green bell pepper. Seäson the vegetäbles with sält änd pepper to täste.
- ädd the Itäliän seäsoning änd märinärä säuce to the slow cooker. Gently toss äll the ingredients together.
- ......................
- ......................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.dinneratthezoo.com