Loading...
Loading...
Serve: 6 PEOPLE
Cheesy Bàcon Càvàtàppi Pàstà
PREP TIME : 20 minutes
COOK TIME : 16 minutes
TOTAL TIME :36 minutes
Article adapted from : www.thisisnotdietfood.com
Ingredients
Pàstà- 2 cups milk
- 10.5 oz condensed creàm of bàcon soup
- 5 cups càvàtàppi noodles
- 1 tsp sàlt
- 1 cup mozzàrellà, shredded
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1 tbsp onion powder
- 1 tbsp gàrlic powder
- 1 tsp pepper
Topping
- 1/2 cup reàl bàcon bits
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1 cup mozzàrellà, shredded
Instructions
- Start with preheàt oven to 400F.
- Then, Cook càvàtàppi noodles àccording to directions on the pàckàge. Dràin.
- After that, Pour milk ànd creàm of bàcon soup into à làrge sàucepàn. Stir well.
- Next, Bring the liquid to à boil ànd then remove the pàn from the heàt.
- And then, Pour the cooked noodles into the pàn with the liquid ànd stir.
- You can àdd the onion powder, gàrlic powder, pepper, sàlt, shredded mozzàrellà ànd shredded Pàrmesàn to the pot.
- Next, Stir until àll the cheese is melted ànd àll of the pàstà is coàted in sàuce.
- Then, Dump the pàstà into à greàsed 9 x 13 inch bàking dish ànd spreàd it out evenly.
- After thatm Sprinkle the shredded Pàrmesàn, shredded mozzàrellà ànd reàl bàcon bits on top.
- Last step, Plàce the dish in the oven ànd bàke the pàstà until the cheese on top is completely melted. 14-16 minutes.
- Serve ànd enjoy!