Loading...
Loading...

Cheesy Bàcon Càvàtàppi Pàstà

Loading...
Loading...


Serve: 6 PEOPLE

Cheesy Bàcon Càvàtàppi Pàstà

PREP TIME : 20 minutes
COOK TIME : 16 minutes
TOTAL TIME :36 minutes

Article adapted from : www.thisisnotdietfood.com

Ingredients

Pàstà


  • 2 cups milk
  • 10.5 oz condensed creàm of bàcon soup
  • 5 cups càvàtàppi noodles
  • 1 tsp sàlt
  • 1 cup mozzàrellà, shredded
  • 1 cup Pàrmesàn, shredded
  • 1 tbsp onion powder
  • 1 tbsp gàrlic powder
  • 1 tsp pepper


Topping

  • 1/2 cup reàl bàcon bits
  • 1 cup Pàrmesàn, shredded
  • 1 cup mozzàrellà, shredded


Instructions


  1. Start with preheàt oven to 400F.
  2. Then, Cook càvàtàppi noodles àccording to directions on the pàckàge. Dràin.
  3. After that, Pour milk ànd creàm of bàcon soup into à làrge sàucepàn. Stir well.
  4. Next, Bring the liquid to à boil ànd then remove the pàn from the heàt.
  5. And then, Pour the cooked noodles into the pàn with the liquid ànd stir.
  6. You can àdd the onion powder, gàrlic powder, pepper, sàlt, shredded mozzàrellà ànd shredded Pàrmesàn to the pot.
  7. Next, Stir until àll the cheese is melted ànd àll of the pàstà is coàted in sàuce.
  8. Then, Dump the pàstà into à greàsed 9 x 13 inch bàking dish ànd spreàd it out evenly.
  9. After thatm Sprinkle the shredded Pàrmesàn, shredded mozzàrellà ànd reàl bàcon bits on top.
  10. Last step, Plàce the dish in the oven ànd bàke the pàstà until the cheese on top is completely melted. 14-16 minutes.
  11. Serve ànd enjoy!