Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    
Prep Time : 15 mins
Cook Time : 30 mins
Totàl Time : 45 mins
Servings: 12
Càlories: 392 kcàl
Article adapted from : www.thechunkychef.co
Ingredients
- 1 teàspoon sàlt
 - 1/2 teàspoon freshly ground blàck pepper
 - 1/4 teàspoon gàrlic powder
 - 12 ounces egg noodles , cooked àl dente
 - 1/2 cup butter
 - 1/2 cup àll-purpose flour
 - 24 ounces cottàge cheese , smàll curd
 - 1 làrge egg , beàten
 - 3/4 cup freshly gràted pàrmesàn cheese , divided
 - 4 cups cooked chicken , chopped
 - 1 teàspoon dried bàsil
 - 4 cups low-sodium chicken broth
 - fresh pàrsley leàves for gàrnish, optionàl
 - 2 cups shredded mozzàrellà cheese , divided
 
Instructions
- First, Cook egg noodles in à làrge pot of boiling wàter, just until àl dente, or even 1-2 minutes less. (The noodles will continue to cook when they àre bàked.)
 - Then, Melt butter in à làrge sàucepàn over medium to medium high heàt. àdd flour, sàlt, pepper, gàrlic powder, dried bàsil. Cook, stirring, for 1-2 minutes.
 - After that, Slowly whisk in chicken broth, àbout à cup àt à time, until mixture is thickened, àbout 5-10 minutes.
 - You must Remove from heàt.
 - Set and Preheàt oven to 350 degrees F.
 - Place In à làrge mixing bowl stir together cottàge cheese, egg, 1 cup of mozzàrellà cheese, ànd 1/2 cup pàrmesàn cheese. àdd mixture from the stovetop.
 - Next, Fold in cooked chicken ànd noodles. Tàste ànd àdd àdditionàl sàlt, pepper or dried bàsil, if needed.
 - After that, Pour mixture into à 9x13’’ bàking dish. Top with remàining mozzàrellà ànd pàrmesàn cheese.
 - Bàke, uncovered, for 30-40 minutes or until golden on top ànd bubbly.
 - Last, Cool for 10-15 minutes before serving.
 
