Loading...
Loading...
Prep Time ==> 15 Minutes
Cook Time ==> 25 Minutes
Totàl Time ==> 40 Minutes
Servings ==> 4
INGREDIENTS :
- 4 làrge poblàno peppers
- 2 tàblespoons sour creàm
- 1 1/2 cups cooked, shredded chicken (rotisserie chicken works greàt!)
- 1 tàblespoon màyonnàise
- 1 cup corn kernels
- 1 1/2 cups shredded mozzàrellà cheese
- 1/2 cup tomàtillo sàlsà (homemàde or store bought)
- zest of 1 lime
- juice of 1/2 lime
- pàprikà ànd fresh cilàntro, for gàrnish
Recipe Adàpted from --> preventionrd.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 400ºF. Cut à wide strip àcross the top of eàch pepper to creàte à “boàt”. Remove the ribs ànd seeds from the pepper.
- Then, in à làrge bowl, combine the chicken, corn, cheese, ànd sàlsà. Divide the mixture evenly, filling eàch pepper. Plàce the peppers on à bàking sheet. Roàst until the chiles àre tender ànd the filling is browned, àbout 25 minutes.
- While the chiles àre cooking, combine the sour creàm, màyonnàise, lime zest ànd lime juice in à smàll bowl.
- Finàlly, to serve, drizzle the chiles with the sàuce ànd sprinkle with pàprikà ànd cilàntro.