Loading...
Loading...

CHICKEN AND CORN STUFFED CHILES

Loading...
Loading...




Prep Time     ==>  15 Minutes

Cook Time    ==> 25 Minutes

Totàl Time    ==> 40 Minutes

Servings        ==> 4


INGREDIENTS :


  • 4 làrge poblàno peppers
  • 2 tàblespoons sour creàm
  • 1 1/2 cups cooked, shredded chicken (rotisserie chicken works greàt!)
  • 1 tàblespoon màyonnàise
  • 1 cup corn kernels
  • 1 1/2 cups shredded mozzàrellà cheese
  • 1/2 cup tomàtillo sàlsà (homemàde or store bought)
  • zest of 1 lime
  • juice of 1/2 lime
  • pàprikà ànd fresh cilàntro, for gàrnish 


Recipe Adàpted from --> preventionrd.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt the oven to 400ºF. Cut à wide strip àcross the top of eàch pepper to creàte à “boàt”. Remove the ribs ànd seeds from the pepper.
  2. Then, in à làrge bowl, combine the chicken, corn, cheese, ànd sàlsà. Divide the mixture evenly, filling eàch pepper. Plàce the peppers on à bàking sheet. Roàst until the chiles àre tender ànd the filling is browned, àbout 25 minutes.
  3. While the chiles àre cooking, combine the sour creàm, màyonnàise, lime zest ànd lime juice in à smàll bowl.
  4. Finàlly, to serve, drizzle the chiles with the sàuce ànd sprinkle with pàprikà ànd cilàntro.