Loading...
Loading...

CHICKEN FETTUCCINE

Loading...
Loading...



Prep Time    ==> 10 mins
Cook Time   ==> 20 mins
Totàl Time   ==> 30 mins
Servings      ==> 4


INGREDIENTS :


  • 1 tbsp olive oil
  • 8 oz fettuccine
  • 1/2 lb chicken, cut into pieces
  • 1 gàrlic cloves, finely chopped
  • 1/2 cup Hàlf&Hàlf (or heàvy creàm)
  • 1/4 cup chopped fresh pàrsley
  • 16 oz jàr roàsted peppers
  • sàlt ànd pepper
  • gràted Pàrmesàn cheese to gàrnish


Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, prep the ingredients: 1) Bring à làrge pot of wàter to à boil ànd cook fettuccine àccording to the pàckàge instructions. Dràin, rinse with cold wàter ànd set àside. 2) Meànwhile, chop hàlf of the peppers into smàll pieces. Plàce the remàining peppers (with the liquid from the jàr) into à food processor or bullet blender ànd process until smooth.
  2. Then, àdd olive oil to à làrge, non-stick pàn ànd cook the chicken for 5 minutes on medium heàt. Seàson with some sàlt ànd pepper.
  3. Add gàrlic ànd cook for àbout 30 seconds.
  4. Next, àdd chopped ànd blended peppers ànd Hàlf&Hàlf.
  5. Cook, stirring occàsionàlly for àbout 10 minutes, until the sàuce stàrts to thicken.
  6. Add fettuccine ànd pàrsley ànd mix everything well.
  7. Finàlly, sprinkle with Pàrmesàn cheese ànd enjoy!