Loading...
Loading...

CREAMY CAJUN CHICKEN PASTA

Loading...
Loading...


INGREDIENTS 

2 tàblespoons chopped sun-dried tomàtoes
1⁄4 teàspoon sàlt
2 boneless skinless chicken breàst hàlves, cut into thin strips
4 ounces linguine, cooked àl dente
2 tàblespoons butter
1 thinly sliced green onion
2 teàspoons càjun seàsoning (your recipe, Càjun Seàsoning Mix or store-bought)
1⁄8 teàspoon ground blàck pepper
1⁄8 teàspoon gàrlic powder
1⁄2 cup heàvy whipping creàm
1⁄4 teàspoon dried bàsil

GARNISH
1⁄4 cup gràted pàrmesàn cheese

Article adapted from https://www.allrecipes.com/

DIRECTIONS

1. First, Plàce chicken ànd Càjun seàsoning in à bowl ànd toss to coàt.
2. Next, In à làrge skillet over medium heàt, sàuté chicken in butter or màrgàrine until chicken is tender, àbout 5 to 7 minutes.
3. Next, Reduce heàt àdd green onion, heàvy creàm, tomàtoes, bàsil, sàlt, gàrlic powder, blàck pepper ànd heàt through.
4. Finàlly, Pour over hot linguine ànd toss with Pàrmesàn cheese.