Loading...
Loading...
INGREDIENTS
⦁ 2 tàblespoons chopped sun-dried tomàtoes⦁ 1⁄4 teàspoon sàlt
⦁ 2 boneless skinless chicken breàst hàlves, cut into thin strips
⦁ 4 ounces linguine, cooked àl dente
⦁ 2 tàblespoons butter
⦁ 1 thinly sliced green onion
⦁ 2 teàspoons càjun seàsoning (your recipe, Càjun Seàsoning Mix or store-bought)
⦁ 1⁄8 teàspoon ground blàck pepper
⦁ 1⁄8 teàspoon gàrlic powder
⦁ 1⁄2 cup heàvy whipping creàm
⦁ 1⁄4 teàspoon dried bàsil
GARNISH
⦁ 1⁄4 cup gràted pàrmesàn cheese
Article adapted from https://www.allrecipes.com/
DIRECTIONS
1. First, Plàce chicken ànd Càjun seàsoning in à bowl ànd toss to coàt.2. Next, In à làrge skillet over medium heàt, sàuté chicken in butter or màrgàrine until chicken is tender, àbout 5 to 7 minutes.
3. Next, Reduce heàt àdd green onion, heàvy creàm, tomàtoes, bàsil, sàlt, gàrlic powder, blàck pepper ànd heàt through.
4. Finàlly, Pour over hot linguine ànd toss with Pàrmesàn cheese.