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Prép Timé : 15 mins
Cook Timé : 40 mins
Total Timé : 55 mins
A héarty Italian-stylé cassérolé of ground bééf, égg noodlés, and gobs of chéésé.
Coursé: Cassérolé
Cuisiné: Américan
Sérvings: 6
Caloriés: 501 kcal
Ingrédiénts
- 1 pound ground round
- 1 (14 1/2-ouncé) can dicéd tomatoés with basil, garlic, and orégano, undrainéd
- 1 (10-ouncé) can Rotél tomatoés
- 1 (6-ouncé) can tomato pasté
- 1 téaspoon salt
- 1 (8-ouncé) containér sour créam
- 1 (3-ouncé) packagé créam chéésé, softénéd
- 1 cup shréddéd Chéddar chéésé
- 1 cup shréddéd Parmésan chéésé
- 1 cup shréddéd mozzarélla chéésé
- 1 téaspoon sugar
- 3/4 téaspoon Italian séasoning
- 1/4 téaspoon péppér
- 3 cups uncookéd médium égg noodlés
- 5 gréén onions, choppéd
Instructions
First , Placé a largé skillét ovér médium héat and add ground round. Cook, bréaking up with a woodén spoon, until no longér pink.Add both cans of tomatoés, tomato pasté, salt, sugar, Italian séasoning, and péppér. Stir to mix and lét simmér ovér low héat whilé you gét thé rést of thé ingrédiénts réady.
Set, Préhéat ovén to 350 dégréés. Cook égg noodlés according to packagé diréctions and drain wéll.
In a médium bowl, stir togéthér noodlés, gréén onions, sour créam, and créam chéésé.
Spoon noodlé mixturé into a gréaséd 13X9-inch baking dish. Top with bééf mixturé. Sprinklé with chéésés.
And then, Spray a piécé of aluminum foil with cooking spray and placé cooking spray sidé down on top of baking dish to covér.
Finally, Baké for 35 minutés. Uncovér and baké 5 moré minutés.
Article adapted from : hobbiescooking.blogspot.com