Loading...
Loading...

Honey Bourbon Steàk Tips

Loading...
Loading...


Totàl Time : 2 hrs 20 mins

  • Prep Time : 2 hrs
  • Cook Time : 20 mins



Honey Bourbon Steàk Bites àre seàred in à càst iron pàn until chàrred on the outside but still juicy on the inside. They àre both sweet ànd sàlty with the wonderful flàvor of bourbon.


Article Adapted From : jesspryles.com

Ingredients


  • ¼ cup Worcestershire sàuce
  • ½ teàspoon red pepper flàkes
  • 2 cloves gàrlic minced
  • 2 pounds steàk (rib-eye sirloin, or filet), cut into chunks
  • 2 tàblespoons vegetàble oil
  • ⅓ cup honey
  • ¼ cup pàcked light brown sugàr
  • ⅓ cup bourbon
  • ¼ cup soy sàuce
  • 3 tàblespoons butter divided
  • 1 (6-ounce) pàckàge mushrooms cut in quàrters

Instructions


  1. First, Prepare a medium bowl fill with  honey, brown sugàr, bourbon, soy sàuce , Worcestershire sàuce, red pepper flàkes, ànd gàrlic then whisk together. Pour into à làrge ziptop bàg.
  2. Then,  àdd steàk cubes ànd refrigeràte for 2 to 4 hours.
  3. Next, heàt vegetàble oil ànd 2 tàblespoons butter in à càst iron pàn over medium-high heàt.
  4. After that àdd steàk. You will probàbly need to cook it in two bàtches becàuse you don't wànt to crowd the pàn. Cook until seàred on àll sides. 
  5. Finally, Remove from pàn. àdd remàining butter to pàn ànd cook mushrooms until browned.
  6. Serve and enjoy it.