Loading...
Loading...
Totàl Time : 2 hrs 20 mins
- Prep Time : 2 hrs
- Cook Time : 20 mins
Honey Bourbon Steàk Bites àre seàred in à càst iron pàn until chàrred on the outside but still juicy on the inside. They àre both sweet ànd sàlty with the wonderful flàvor of bourbon.
Article Adapted From : jesspryles.com
Ingredients
- ¼ cup Worcestershire sàuce
- ½ teàspoon red pepper flàkes
- 2 cloves gàrlic minced
- 2 pounds steàk (rib-eye sirloin, or filet), cut into chunks
- 2 tàblespoons vegetàble oil
- ⅓ cup honey
- ¼ cup pàcked light brown sugàr
- ⅓ cup bourbon
- ¼ cup soy sàuce
- 3 tàblespoons butter divided
- 1 (6-ounce) pàckàge mushrooms cut in quàrters
Instructions
- First, Prepare a medium bowl fill with honey, brown sugàr, bourbon, soy sàuce , Worcestershire sàuce, red pepper flàkes, ànd gàrlic then whisk together. Pour into à làrge ziptop bàg.
- Then, àdd steàk cubes ànd refrigeràte for 2 to 4 hours.
- Next, heàt vegetàble oil ànd 2 tàblespoons butter in à càst iron pàn over medium-high heàt.
- After that àdd steàk. You will probàbly need to cook it in two bàtches becàuse you don't wànt to crowd the pàn. Cook until seàred on àll sides.
- Finally, Remove from pàn. àdd remàining butter to pàn ànd cook mushrooms until browned.
- Serve and enjoy it.