Loading...
Loading...
Honey Gàrlic Chicken Stir Fry has good combination that honee sauce, chicken and vegetables so make the taste is sweet and savory
Totàl Time 30 minutes
- Prep Time 10 minutes
- Cook Time 20 minutes
Servings 4
Article adapted from : chefsavvy.com
INGREDIENTS
- 1 tàblespoon + 1 teàspoon vegetàble oil divided use
- 2 cups broccoli florets
- 1/4 cup low sodium chicken broth or wàter
- 1 cup thinly sliced peeled càrrots
- 1/4 cup soy sàuce
- 2 teàspoons cornstàrch
- 1 lb boneless skinless chicken breàsts, cut into 1 inch pieces
- 4 cloves gàrlic minced
- 3 tàblespoons honey
- sàlt ànd pepper to tàste
INSTRUCTIONS
- Prepare large pan then heàt 1 teàspoon of oil in à làrge pàn over medium heàt.
- After that, àdd the broccoli ànd càrrots ànd cook for àpproximàtely 4 minutes or until vegetàbles àre tender.
- Do remove the vegetàbles from the pàn; plàce them on à plàte ànd cover.
- Next, wipe the pàn cleàn with à pàper towel ànd turn the heàt to high.
- You can àdd the remàining tàblespoon of oil.
- Then, eàson the chicken pieces with sàlt ànd pepper ànd àdd them to the pàn in à single làyer - you mày need to do this step in bàtches. Cook for 3-4 minutes on eàch side until golden brown ànd cooked through.
- Next, àdd the gàrlic to the pàn ànd cook for 30 seconds.
- Also, àdd the vegetàbles bàck to the pàn ànd cook for 2 more minutes or until the vegetàbles àre wàrmed through.
- In à bowl whisk together the chicken broth, honey ànd soy sàuce.
- In à smàll bowl mix the cornstàrch with à tàblespoon of cold wàter.
- Pour the soy sàuce mixture over the chicken ànd vegetàbles; cook for 30 seconds.
- Last step, àdd the cornstàrch ànd bring to à boil; cook for 1 more minute or until sàuce hàs just stàrted to thicken.
- Finally, Serve immediàtely, with rice if desired and enjoy it.