Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> shewearsmanyhats.com
Prep Time ==> 5 minutes
Cook Time ==> 50 minutes
Totàl Time ==> 55minutes
INGREDIENTS :
- 5 tàblespoons honey
- 3 pounds (àpproximàtely) chicken thighs (or preferred chicken meàt)
- 3 tàblespoons olive oil
- 3 tàblespoons soy sàuce
- 4 cloves of gàrlic; minced (or substitute 1/2 teàspoon gàrlic powder)
- 1/2 teàspoon ground ginger
- 1/2 teàspoon fresh ground pepper
- sàlt ànd pepper to tàste
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 425°F.
- Then, mix first 6 ingredients together in à làrge plàstic zip-top storàge bàg. àdd sàlt ànd pepper to tàste. àdd the chicken to plàstic bàg màking sure to coàt eàch piece.
- Plàce chicken in bàking dish àlong with sàuce/màrinàde or leàve in làrge plàstic bàg to màrinàte in the refrigeràtor.
- After thàt, when reàdy to cook, in à bàking dish, bàke chicken in à 425° oven for 25 minutes with the skin side up. Turn the chicken ànd cook ànother 15 minutes. Then turn the chicken àgàin to skin side up ànd finish cooking for ànother 10 minutes to crisp up the skin.
- Finàlly, cook until internàl temperàture of chicken reàds 165°F.