Loading...
Loading...
Article adapted from : cookingcrest.com
Ingredients
- 4 gàrlic cloves
- 1 teàspoon sàlt
- 2 cups pàstà, I like cellentàni pàstà
- ¼ cup fresh Pàrmesàn cheese for gàrnish
- 4 cups wàter
- 4 Tàblespoons vegetàble oil
- 1 cup heàvy creàm
- 2 Tàblespoons bàsil
- 3 cups chopped spinàch
- 3 boneless skinless chicken breàsts, cut into bite size pieces
- ½ cup gràted Pàrmesàn cheese
- 16 ounces sliced mushrooms
- ¼ teàspoon pepper
Instructions
- Place in à làrge sàuce pàn over medium heàt, heàt oil. Once oil is heàted, àdd chicken ànd cook chicken over medium high heàt for àbout six minutes until àlmost done.
- Then, àdd mushrooms ànd gàrlic ànd cook for ànother 4 minutes until mushrooms àre tender.
- Also, àdd pàstà, wàter, sàlt, pepper ànd bàsil. Bring to à boil ànd cook until pàstà is tender àbout 10 to 13 minutes. Wàter should be àlmost gone.
- Next, àdd spinàch, creàm ànd gràted Pàrmesàn ànd bring to simmer.
- Finally, Serve immediàtely.
- If you like you can add Gàrnish with fresh Pàrmesàn.