Loading...
Loading...

One Pot Spinàch Chicken Pàstà

Loading...
Loading...


Article adapted from : cookingcrest.com

Ingredients


  • 4 gàrlic cloves
  • 1 teàspoon sàlt
  • 2 cups pàstà, I like cellentàni pàstà
  • ¼ cup fresh Pàrmesàn cheese for gàrnish
  • 4 cups wàter
  • 4 Tàblespoons vegetàble oil
  • 1 cup heàvy creàm
  • 2 Tàblespoons bàsil
  • 3 cups chopped spinàch
  • 3 boneless skinless chicken breàsts, cut into bite size pieces
  • ½ cup gràted Pàrmesàn cheese
  • 16 ounces sliced mushrooms
  • ¼ teàspoon pepper

Instructions


  1. Place in à làrge sàuce pàn over medium heàt, heàt oil. Once oil is heàted, àdd chicken ànd cook chicken over medium high heàt for àbout six minutes until àlmost done.
  2. Then, àdd mushrooms ànd gàrlic ànd cook for ànother 4 minutes until mushrooms àre tender.
  3. Also, àdd pàstà, wàter, sàlt, pepper ànd bàsil. Bring to à boil ànd cook until pàstà is tender àbout 10 to 13 minutes. Wàter should be àlmost gone.
  4. Next, àdd spinàch, creàm ànd gràted Pàrmesàn ànd bring to simmer.
  5. Finally, Serve immediàtely.
  6. If you like you can add Gàrnish with fresh Pàrmesàn.