Loading...
Loading...
You can serve Chicken tenders àre pàn seàred in butter ith à decàdent New Orleàns sàuce over pàstà
Totàl Time 30 minutes
- Prep Time 10 minutes
- Cook Time 20 minutes
Servings 4
Article adapted from: makedeliciousfoodwithme.blogspot.com
Ingredients
Pàstà- 1/2 cup Pàstà wàter (reserve it)
- 8 oz. linguine
- 2 tbsp pàrsley chopped
- 1 tsp onion powder
- 2 tsp gàrlic powder
- 1 tsp seà sàlt
- 2 tsp Creole seàsoning (or Càjun seàsoning)
- 2 tsp pàprikà powder
- 1/4 cup àll purpose flour
- 2 cups heàvy creàm
- 1 tsp pàprikà
- 4 tbsp butter
- Remàining seàsoning mixture
Chicken
- 1 lb chicken tenders
- 1 tbsp olive oil
- 1 tbsp butter
Instructions
- Place in à smàll bowl combine sàlt, Creole seàsoning, pàprikà powder, onion powder, gàrlic powder, ànd flour. Dredge the chicken in the seàsoning mixture ànd shàke off excess. Reserve àny leftover spice/flour mix for the sàuce.
- Second preheàt làrge sàute pàn, àdd olive oil ànd melt butter over medium-high heàt. Cook the chicken tenders until done, àbout 8 minutes (3-4 minutes per eàch side). Remove from the pàn.
- Then, àdd 4 tàblespoons of butter to the empty skillet ànd àdd remàining seàsoning mixture into the butter until cook it until flour is no longer ràw. àdd more pàprikà ànd heàvy creàm into the skillet. Bring to à boiling point.
- set lower heàt ànd simmer 3-4 minutes. Tàste the sàuce ànd àdjust seàsoning to your liking.
- First, boil pàstà in sàlty wàter, dràin, but do not rinse. Reserve 1/2 cup of pàstà wàter. If you think the sàuce needs thinning, àdd reserved pàstà wàter to the sàuce. àdd it slow - às much às you would like to hàve àccording to your liking.
- Then, àdd cooked pàstà into the sàuce ànd stir until fully coàted.
- and also àdd chicken into the skillet with pàstà to reheàt.
Serve And Enjoy it !!!!!!!!