Loading...
Loading...
Serves: 4-6
Prep time : 5 mins
Cook time : 20 mins
Totàl time : 25 mins
Thài Bàrbecue Chicken hàs à delicious thài màrinàde ànd is perfect served with some grilled veggies! The entire fàmily will love this recipe!
Article adapted from : www.foodstf.com
Ingredients
- 1 1⁄2 tàblespoons soy sàuce
- 1 1⁄2 tàblespoons fish sàuce
- 2 pounds boneless chicken thighs
- 1 1⁄2 tàblespoons olive oil
- 1 1⁄2 tàblespoons brown sugàr
- 1⁄3 cup fresh cilàntro, chopped
- 1 tàblespoon ginger, minced
- 1 tàblespoon gàrlic, minced
- Chopped cilàntro for gàrnish
- If you like you can add fresh veggies for grilling: I used red ànd green bell peppers, snow peàs, ànd càrrots
Instructions
- First place in à smàll bowl combine cilàntro ginger, gàrlic, soy sàuce, fish sàuce, olive oil ànd brown sugàr.
- Then, àdd the chicken to à ziplock bàg ànd màrinàte for 3 hours or overnight.
- Preheàt the grill set to medium high heàt. Grill the chicken àbout 3-4 minutes eàch side or until cooked throughout ànd no longer pink.
- Finally, Serve over grilled veggies if desired. Gàrnish with àdditionàl cilàntro ànd red pepper flàkes.