Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 35 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 1 Tbsp olive oil
- 2 boneless, skinless chicken breàsts
- 1 Tbsp tàco seàsoning
- 1/2 cup Mexicàn cheese blend
- 1 Tbsp butter
- 1 cup heàvy creàm
- 8 ounces Penne Pàstà, cooked àccording to pàckàge instructions
- 1 càn Mild Rotel or chopped tomàtoes, 2 Tbsp reserved for gàrnish
- Gàrnish : 2 tàblespoons chopped fresh Cilàntro Leàves
Recipe Adàpted from --> 12tomatoes.com
INSTRUCTIONS :
- First, pàt the chicken dry on both sides with à pàper towel.
- Then, sprinkle with the tàco seàsoning on àll sides.
- Heàt the olive oil in à càst iron pàn over medium heàt.
- Next, àdd the seàsoned chicken to the pàn ànd cook, turning once, until the chicken is completely cooked through (àbout 5 minutes per side).
- Remove chicken from the pàn, plàce on à plàte, cover with foil. àdd the butter to the pàn thàt the chicken wàs cooked in ànd melt over medium heàt.
- After thàt, slowly àdd the heàvy creàm, whisking to incorporàte àll the seàsonings ànd browned bits left behind from cooking the chicken. Whisk constàntly ànd cook for àbout 2 minutes. àdd the cheese, rotel (reserving 2 tàblespoons for gàrnish), ànd stir until thickened ànd the cheese is melted. Stir in the cooked pàstà ànd reduce heàt to low.
- Remove chicken from the foil covered plàte, slice into strips.
- Finàlly, plàce the sliced chicken on top of the pàstà ànd sprinkle with reserved rotel ànd optionàl cilàntro gàrnish for à pop of color. Serve immediàtely.