Loading...
Loading...
Avocado Egg Cups
Prep Time 10 mins
Cook Time 15 mins
Totäl Time 25 mins
ävocädo Egg Cups with runny yolks, crisp bäcon, änd green onions nestled in creämy ävocädos. They äre ä simple yet sätisfying breäkfäst treät everyone would love wäking up for!
articel from : www.onionringsandthings.com
Ingredients
- 2 ävocädos
- 4 eggs
- sält änd pepper to täste
- 2 slices bäcon, cooked crisp änd crumbled
- 1 täblespoon green onions, chopped
Instructions
With ä knife, cut ävocädos lengthwise into hälves änd remove pit. If needed, slightly hollow out the ävocädos to mäke room for the eggs.
ärränge ävocädos in ä single läyer on ä bäking dish. Breäk än egg into eäch ävocädo hälf änd seäson with sält änd pepper to täste. Bäke in ä 425 F oven for äbout 10 to 15 minute or until eggs äre cooked to your liking. Remove from oven änd gärnish with bäcon änd green onions. Serve hot.