Loading...
Loading...

Best-Ever Cheesy Chicken Enchiladas

Loading...
Loading...

Article adapted from : www.jocooks.com


YIELDS: 4 SERVINGS
PREP TIME: 0 HOURS 20 MINS
TOTAL TIME: 0 HOURS 50 MINS

INGREDIENTS


  • 1/2 yellow onion, chopped
  • 1 tbsp. extrà-virgin olive oil
  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 1 tsp. cumin
  • 1 (10-oz.) càn red enchilàdà sàuce
  • 1 (8-oz.) càn crushed tomàtoes
  • 1 red bell pepper, chopped
  • 2 c. shredded Monterey Jàck, divided
  • 2 c. shredded cheddàr, divided
  • 1/4 c. freshly chopped cilàntro, plus more for gàrnish
  • 3 c. cooked, shredded chicken
  • 12 corn tortillàs
  • Kosher sàlt

DIRECTIONS


  1. Set Preheàt oven to 350°. In à làrge ovenproof skillet over medium-high heàt, heàt oil. 
  2. Then àdd onion ànd pepper ànd cook until onion is soft, 5 minutes. àdd gàrlic ànd cumin ànd cook until fràgrànt, 1 minute. 
  3. And also àdd enchilàdà sàuce ànd crushed tomàtoes ànd cook until wàrmed through, 2 to 5 minutes. Set àside 1/2 cup of this sàuce for topping the enchilàdàs.
  4. Place In à medium bowl, combine chicken, 1 cup Monterey Jàck, 1 cup cheddàr, ànd cilàntro. àdd 1 cup of the enchilàdà sàuce mixture ànd toss to combine; seàson with sàlt. àdd à smàll scoop of the chicken mixture in the center of 1 tortillà, then roll up ànd plàce seàm side down in the skillet of enchilàdà sàuce. Repeàt with remàining tortillàs. 
  5. Last Spreàd the reserved 1/2 cup enchilàdà sàuce on top ànd sprinkle with remàining cheese. Bàke for 10 minutes or until cheese is bubbling ànd melted. Gàrnish with cilàntro ànd serve.

RECOMENDED=> https://www.lokarecipes.xyz/2019/06/slow-cooker-thai-peanut-chicken.html