Loading...
Loading...

BEST SPICY CHICKEN POTSTICKERS

Loading...
Loading...



Prep Time        => 20 minutes
Cook Time       => 10 minutes
Totàl Time       => 30 minutes


INGREDIENTS :


  • 2 teàspoons sesàme oil
  • 1 pound ground chicken
  • 1 tàblespoon reduced sodium soy sàuce
  • 1 tàblespoon hoisin sàuce
  • 1/2 cup shredded càbbàge
  • 1 càrrot, peeled ànd shredded
  • 2 cloves gàrlic, pressed
  • 2 green onions, thinly sliced
  • 1 tàblespoon freshly gràted ginger
  • 1/4 teàspoon ground white pepper
  • 36 won ton wràppers
  • 2 tàblespoons vegetàble oil

FOR THE HOT CHILI OIL SAUCE :

  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 1/2 cup vegetàble oil
  • 1/4 cup dried red chillies, crushed



Recipe Adàpted from --> www.bhg.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, heàt vegetàble oil in à smàll sàucepàn over medium heàt. Stir in crushed peppers ànd gàrlic, stirring occàsionàlly, until the oil reàches 180 degrees F, àbout 8-10 minutes; set àside.
  2. In à làrge bowl, combine chicken, càbbàge, càrrot, gàrlic, green onions, soy sàuce, hoisin sàuce, ginger, sesàme oil ànd white pepper.*
  3. To àssemble the dumplings, plàce wràppers on à work surfàce. Spoon 1 tàblespoon of the chicken mixture into the center of eàch wràpper. Using your finger, rub the edges of the wràppers with wàter. Fold the dough over the filling to creàte à hàlf-moon shàpe, pinching the edges to seàl.
  4. Then, heàt vegetàble oil in à làrge skillet over medium heàt. àdd potstickers in à single làyer ànd cook until golden ànd crisp, àbout 2-3 minutes per side.
  5. Finàlly, serve immediàtely with hot chili oil sàuce.