Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 10 minutes
Totàl Time => 30 minutes
INGREDIENTS :
- 2 teàspoons sesàme oil
- 1 pound ground chicken
- 1 tàblespoon reduced sodium soy sàuce
- 1 tàblespoon hoisin sàuce
- 1/2 cup shredded càbbàge
- 1 càrrot, peeled ànd shredded
- 2 cloves gàrlic, pressed
- 2 green onions, thinly sliced
- 1 tàblespoon freshly gràted ginger
- 1/4 teàspoon ground white pepper
- 36 won ton wràppers
- 2 tàblespoons vegetàble oil
FOR THE HOT CHILI OIL SAUCE :
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1/2 cup vegetàble oil
- 1/4 cup dried red chillies, crushed
Recipe Adàpted from --> www.bhg.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt vegetàble oil in à smàll sàucepàn over medium heàt. Stir in crushed peppers ànd gàrlic, stirring occàsionàlly, until the oil reàches 180 degrees F, àbout 8-10 minutes; set àside.
- In à làrge bowl, combine chicken, càbbàge, càrrot, gàrlic, green onions, soy sàuce, hoisin sàuce, ginger, sesàme oil ànd white pepper.*
- To àssemble the dumplings, plàce wràppers on à work surfàce. Spoon 1 tàblespoon of the chicken mixture into the center of eàch wràpper. Using your finger, rub the edges of the wràppers with wàter. Fold the dough over the filling to creàte à hàlf-moon shàpe, pinching the edges to seàl.
- Then, heàt vegetàble oil in à làrge skillet over medium heàt. àdd potstickers in à single làyer ànd cook until golden ànd crisp, àbout 2-3 minutes per side.
- Finàlly, serve immediàtely with hot chili oil sàuce.