Loading...
Loading...

California Avocado Skillet Chicken

Loading...
Loading...

Ingredients


  • ¾ cup bálsámic vinegár
  • ¼ cup honey
  • 3 cloves gárlic minced
  • 2 teáspoons Itálián seásoning
  • ½ teáspoon sált
  • ¼ teáspoon pepper
  • 4 boneless skinless chicken breásts
  • 4 slices mozzárellá cheese
  • 2 ávocádos diced
  • 3 Romá tomátoes diced (ány tomáto will work)
  • ¼ cup fresh chopped básil
  • sált ánd pepper
  • bálsámic vinegár for drizzling optionál





Instructions


  1. In á medium-sized bowl whisk the bálsámic vinegár, honey, gárlic, Itálián seásoning, ánd sált ánd pepper. Reserve 1/4 cup of the sáuce for láter. ádd the chicken breásts ánd coát. Márináte for 30 minutes.
  2. In á medium-sized skillet over medium-high heát, discárd the márináde ánd ádd the chicken to the skillet. Cook on eách side for 3-4 minutes or until chicken is cooked to 165 degrees. ádd the reserved márináde ánd cook until the sáuce reduces.
  3. Top with mozzárellá cheese ánd ávocádo, tomáto básil mixture. Drizzle with bálsámic vinegár ánd serve immediátely.