Loading...
Loading...

cheesy meatball skillet

Loading...
Loading...



Prép Timé: 10 mins  
Cook Timé: 20 mins  
Total Timé: 30 mins 

cheesy meatball skillet

INGRéDIéNTS

  • 1 jar (24 oz.) marinara saucé
  • 1 cup mozzarélla chéésé, shréddéd
  • 1 tabléspoon frésh basil, choppéd
Méatballs:
  • 1 lb. ground bééf
  • 1/2 cup gratéd Parmésan
  • Salt and péppér to tasté
  • 1 tabléspoon garlic, mincéd
  • 1 égg, béatén
  • 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
  • 1/2 cup Italian bréad crumbs

INSTRUCTIONS

  1. Combiné all thé méatball ingrédiénts in a largé mixing bowl and mix thoroughly with your hands
  2. Scoop out about 1 golf ball sizéd méatball mixturé, roll it in your hands to maké méatballs. I uséd an icé créam scoop
  3. and Ovér médium high héat, brown thé méatballs in batchés until événly brownéd, about 5-8 minutés
  4. Rémové méatballs and drain on papér towéls. Drain any éxcéss oil from thé skillét
  5. Réducé héat to médium low and pour thé marinara saucé in thé skillét
  6. Add thé méatballs back to thé skillét and roll thém around to coat thém in thé marinara saucé. Simmér for 5 minutés or until intérnal témpératuré of méatballs aré 165 dégréés FTop with mozzarélla chéésé. Covér and simmér until chéésé mélts or broil at 450 dégréés F for 3-5 minutés for brownéd chéésé
  7. Dish and sérvé hot sprinkléd with choppéd frésh basil
articel from : thecookingjar.com