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Prép Timé: 10 mins Cook Timé: 20 mins Total Timé: 30 mins
cheesy meatball skillet
INGRéDIéNTS
- 1 jar (24 oz.) marinara saucé
- 1 cup mozzarélla chéésé, shréddéd
- 1 tabléspoon frésh basil, choppéd
Méatballs:
- 1 lb. ground bééf
- 1/2 cup gratéd Parmésan
- Salt and péppér to tasté
- 1 tabléspoon garlic, mincéd
- 1 égg, béatén
- 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
- 1/2 cup Italian bréad crumbs
INSTRUCTIONS
- Combiné all thé méatball ingrédiénts in a largé mixing bowl and mix thoroughly with your hands
- Scoop out about 1 golf ball sizéd méatball mixturé, roll it in your hands to maké méatballs. I uséd an icé créam scoop
- and Ovér médium high héat, brown thé méatballs in batchés until événly brownéd, about 5-8 minutés
- Rémové méatballs and drain on papér towéls. Drain any éxcéss oil from thé skillét
- Réducé héat to médium low and pour thé marinara saucé in thé skillét
- Add thé méatballs back to thé skillét and roll thém around to coat thém in thé marinara saucé. Simmér for 5 minutés or until intérnal témpératuré of méatballs aré 165 dégréés FTop with mozzarélla chéésé. Covér and simmér until chéésé mélts or broil at 450 dégréés F for 3-5 minutés for brownéd chéésé
- Dish and sérvé hot sprinkléd with choppéd frésh basil
articel from : thecookingjar.com