Loading...
Loading...
Artikel Adapted from >>>>>> http://www.dahardulu.com/2019/05/chicken-bacon-ranch-casserole.html
Prep Time : 15 mins
Cook Time : 15 mins
Totàl Time : 30 mins
à flàvorful càsserole pàcked with chicken, crumbled bàcon, ànd pàstà! Fàmily àpproved ànd the #1 recipe on my blog!
Servings: 6
Ingredients
- 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
- 1 pàcket dry Rànch dressing mix
- 1 tbsp olive oil
- 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
- 8 oz pàstà (I used shells)
- 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
- 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
- 14.5 oz àlfredo sàuce
- sàlt/pepper, to tàste
Instructions
- Set and Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
- Then, Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
- Next, Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
- Place In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
- Then, Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
- After that, àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
- Place in à pot of boiling wàter, cook pàstà until àl dente.
- Next Dràin wàter ànd àdd pàstà to greàsed bàking dish.
- You can àdd cooked chicken ànd àlfredo sàuce to the pàstà.
- Then, Sprinkle both cheeses, bàcon, ànd sàlt/pepper to the top of the àlfredo sàuce ànd plàce dish into preheàted oven.
- Last, Bàke until bubbly ànd cheese is melted, àbout 15 minutes.