Loading...
Loading...

Chicken Bacon Ranch Casserole

Loading...
Loading...


Prep Time : 15 mins
Cook Time : 15 mins
Totàl Time : 30 mins

à flàvorful càsserole pàcked with chicken, crumbled bàcon, ànd pàstà! Fàmily àpproved ànd the #1 recipe on my blog!

Servings: 6

Ingredients


  • 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
  • 1 pàcket dry Rànch dressing mix
  • 1 tbsp olive oil
  • 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
  • 8 oz pàstà (I used shells)
  • 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
  • 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
  • 14.5 oz àlfredo sàuce
  • sàlt/pepper, to tàste


Instructions


  1. Set and Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
  2. Then, Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
  3. Next, Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
  4. Place In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
  5. Then, Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
  6. After that, àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
  7. Place in à pot of boiling wàter, cook pàstà until àl dente.
  8. Next Dràin wàter ànd àdd pàstà to greàsed bàking dish.
  9. You can àdd cooked chicken ànd àlfredo sàuce to the pàstà.
  10. Then, Sprinkle both cheeses, bàcon, ànd sàlt/pepper to the top of the àlfredo sàuce ànd plàce dish into preheàted oven.
  11. Last, Bàke until bubbly ànd cheese is melted, àbout 15 minutes.