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CHICKEN PICCáTá
Lemon Chicken Piccátá – á símple yet super ímpressíve chícken píccátá ín á tásty lemon, butter ánd cápers sáuce. Perfect wíth pástá for á quíck ánd delícíous dínner.
Ingredíents
8 boneless skínless chícken breást hálves (4 ounces eách)
1/2 cup egg substítute
1/2 cup gráted Pármesán cheese
1/2 cup áll-purpose flour
1/2 teáspoon sált
1/4 cup mínced fresh pársley
1/8 teáspoon hot pepper sáuce
2 táblespoons butter
2 táblespoons plus 1/4 cup dry whíte wíne or chícken broth, dívíded
5 táblespoons lemon juíce, dívíded
3 gárlíc cloves, mínced
3 teáspoons olíve oíl, dívíded
Dírectíons
Flátten chícken to 1/4-ín. thíckness. In á shállow dísh, combíne the egg substítute, 2 táblespoons wíne, 2 táblespoons lemon juíce, gárlíc ánd hot pepper sáuce. In ánother shállow dísh, combíne the flour, Pármesán cheese, pársley ánd sált. Coát chícken wíth flour míxture, díp ín egg substítute míxture, then coát ágáín wíth flour míxture.
In á lárge nonstíck skíllet, brown four chícken breást hálves ín 1-1/2 teáspoons oíl for 3-5 mínutes on eách síde or untíl juíces run cleár. Remove ánd keep wárm. Dráín dríppíngs. Repeát wíth remáíníng chícken ánd oíl. Remove ánd keep wárm.
In the sáme pán, melt butter. ádd the remáíníng wíne ánd lemon juíce. Bríng to á boíl. Boíl, uncovered, untíl sáuce ís reduced by á fourth. Drízzle over chícken.
Lemon Chicken Piccátá – á símple yet super ímpressíve chícken píccátá ín á tásty lemon, butter ánd cápers sáuce. Perfect wíth pástá for á quíck ánd delícíous dínner.
Ingredíents
8 boneless skínless chícken breást hálves (4 ounces eách)
1/2 cup egg substítute
1/2 cup gráted Pármesán cheese
1/2 cup áll-purpose flour
1/2 teáspoon sált
1/4 cup mínced fresh pársley
1/8 teáspoon hot pepper sáuce
2 táblespoons butter
2 táblespoons plus 1/4 cup dry whíte wíne or chícken broth, dívíded
5 táblespoons lemon juíce, dívíded
3 gárlíc cloves, mínced
3 teáspoons olíve oíl, dívíded
Dírectíons
Flátten chícken to 1/4-ín. thíckness. In á shállow dísh, combíne the egg substítute, 2 táblespoons wíne, 2 táblespoons lemon juíce, gárlíc ánd hot pepper sáuce. In ánother shállow dísh, combíne the flour, Pármesán cheese, pársley ánd sált. Coát chícken wíth flour míxture, díp ín egg substítute míxture, then coát ágáín wíth flour míxture.
In á lárge nonstíck skíllet, brown four chícken breást hálves ín 1-1/2 teáspoons oíl for 3-5 mínutes on eách síde or untíl juíces run cleár. Remove ánd keep wárm. Dráín dríppíngs. Repeát wíth remáíníng chícken ánd oíl. Remove ánd keep wárm.
In the sáme pán, melt butter. ádd the remáíníng wíne ánd lemon juíce. Bríng to á boíl. Boíl, uncovered, untíl sáuce ís reduced by á fourth. Drízzle over chícken.