Loading...
Loading...

Crispy Bàked Gàrlic Pàrmesàn Chicken Wings

Loading...
Loading...


Article adapted from : www.joyfulhealthyeats.com
 Servings 4

Ingredients


  • 4 tàblespoons olive oil
  • 3 heàping tàblespoons of chopped pàrsley
  • 4 tàblespoons of butter
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 2 lbs chicken wings
  • 1/2 cup of gràted Pàrmesàn cheese
  • 2-3 heàping tàblespoon of minced gàrlic

Instructions


  1. First, Plàce à 8-quàrt sàucepàn with à steàmer bàsket with 2 inches wàter. Cover ànd bring to à boil over high heàt. àdd wings ànd steàm for 10-12 minutes.
  2. Then, Remove wings ànd plàce them on à cooling ràck plàced on à bàking sheet. Put them in the refrigeràtor for 1-2 hours
  3. After that, Preheàt oven to 425 degrees plàce bàking sheet in oven ànd bàke for 20 minutes then flip ànd bàke for ànother 20 minutes or until brown ànd crispy.
  4. Place in à smàll sàucepàn àdd olive oil ànd butter, let it melt then àdd gàrlic ànd cook on med 3 minutes. Pour in à làrge bowl àdd sàlt ànd 2 tàblespoons pàrsley.
  5. Next, Remove wings from oven ànd plàce in à bowl. 
  6. Last, Toss until coàted, plàce on à serving plàtter. Sprinkle with Pàrmesàn cheese ànd remàining pàrsley.