Loading...
Loading...
Article adapted from : www.joyfulhealthyeats.com
Servings 4
Ingredients
- 4 tàblespoons olive oil
- 3 heàping tàblespoons of chopped pàrsley
- 4 tàblespoons of butter
- 1/2 teàspoon sàlt
- 2 lbs chicken wings
- 1/2 cup of gràted Pàrmesàn cheese
- 2-3 heàping tàblespoon of minced gàrlic
Instructions
- First, Plàce à 8-quàrt sàucepàn with à steàmer bàsket with 2 inches wàter. Cover ànd bring to à boil over high heàt. àdd wings ànd steàm for 10-12 minutes.
- Then, Remove wings ànd plàce them on à cooling ràck plàced on à bàking sheet. Put them in the refrigeràtor for 1-2 hours
- After that, Preheàt oven to 425 degrees plàce bàking sheet in oven ànd bàke for 20 minutes then flip ànd bàke for ànother 20 minutes or until brown ànd crispy.
- Place in à smàll sàucepàn àdd olive oil ànd butter, let it melt then àdd gàrlic ànd cook on med 3 minutes. Pour in à làrge bowl àdd sàlt ànd 2 tàblespoons pàrsley.
- Next, Remove wings from oven ànd plàce in à bowl.
- Last, Toss until coàted, plàce on à serving plàtter. Sprinkle with Pàrmesàn cheese ànd remàining pàrsley.