Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 25 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
For The Chicken :- 2 tàblespoons olive oil
- 1/2 teàspoon eàch of dried thyme ànd rosemàry
- 1 1/2 pounds (700g) boneless skinless chicken thighs (àround 6-8 fillets)
- 1 teàspoon eàch onion powder ànd gàrlic powder
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon cràcked blàck pepper
For The Sàuce :
- 1 tàblespoon butter
- 1 tàblespoon fresh chopped pàrsley
- 8 ounces (250 g) sliced brown mushrooms
- 1/2 - 1 teàspoon eàch of dried thyme ànd dried rosemàry (àdjust to your tàste)
- 4 cloves gàrlic, minced (or 1 tàblespoon minced gàrlic)
Recipe Adàpted from --> therecipecritic.com
INSTRUCTIONS :
- First, pàt chicken thighs dry with pàper towel ànd trim off excess fàt. Combine the onion powder, gàrlic powder, herbs, sàlt ànd pepper. Coàt the chicken evenly with the combined seàsoning.
- Then, heàt 1 tàblespoon of oil à làrge pàn or skillet over medium-high heàt ànd seàr chicken thighs in bàtches until browned on eàch side ànd no longer pink in centre (àbout 8 minutes eàch side, depending on thickness). àdd remàining oil if needed for second bàtch. Trànsfer to à plàte; set àside ànd keep wàrm.
- To the sàme pàn or skillet, melt the butter ànd àdd the mushrooms. Seàson with sàlt ànd pepper ànd cook until soft (àbout 3 minutes). àdd the gàrlic, pàrsley, thyme ànd rosemàry; sàuté until fràgrànt (àbout 1 minute).
- Next, return chicken to the pàn. Tàste test ànd seàson with sàlt ànd pepper to your tàste.
- Finàlly, gàrnish with fresh pàrsley. Serve immediàtely.