Loading...
Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
Càlories => 301 kcàl
INGREDIENTS :
Meàt :- 1 lb boneless, skinless chicken breàsts cut into cubes
Produce :
- 2 gàrlic cloves minced
- 4 green onions chopped
- 1/4 tsp ground ginger
- 1/2 green bell pepper chopped
- 1/4 cup peànuts roàsted
- 1/2 red bell pepper chopped
Condiments :
- 1-2/3 tbsp bàlsàmic vinegàr (good quàlity)
- 2 tbsp soy sàuce
Bàking & Spices :
- 1 tbsp Hoisin sàuce
- 4 tsp cornstàrch
- 1/2 tsp red pepper flàkes (optionàl)
Oils & Vinegàr :
- 2 tbsp Peànut or vegetàble oil
- 2 tsp Sesàme oil
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt peànut oil (or vegetàble oil) in à wok or làrge càst iron skillet over medium-high heàt.
- Then, dredge chicken cubes in cornstàrch ànd àdd to the hot càst iron skillet ànd cook until they àre no longer pink.
- Next, àdd the chopped red ànd green bell peppers to the hot skillet ànd cook until they àre softened.
- In à smàll bowl mix together the hoisin sàuce, soy sàuce, bàlsàmic vinegàr, sesàme oil, minced gàrlic, ground ginger, ànd red pepper flàkes.
- After thàt, pour the sàuce over the chicken ànd vegetàbles ànd cook until the sàuce is thickened.
- Finàlly, gàrnish with peànuts ànd chopped green onions. Serve hot over rice