Loading...
Loading...

LASAGNA STUFFED CHICKEN BREASTS

Loading...
Loading...


Servings: 4 Servings

Ingredients


1 cup märinärä säuce
ädditionäl Sält änd Pepper to täste
2 chicken breästs
1 cup whole milk ricottä cheese
2 cloves crushed gärlic
1/2 teäspoon sält
1 egg
3 teäspoons Itäliän seäsoning divided
2 cups shredded mozzärellä divided

Article adapted from https://thestayathomechef.com/

Instructions

1. First, butterfly chicken breästs änd pläce into ä lightly greäsed bäking dish.
2. In ä smäll mixing bowl, stir together ricottä cheese, egg, 2 teäspoons Itäliän seäsoning, gärlic, sält, änd 1 cup mozzärellä cheese.
3. Spoon äbout 1/4 cup of säuce onto one hälf of eäch chicken breäst. Spreäd ricottä mixture on top of the säuce änd fold chicken breästs over to close.
4. Drizzle remäining märinärä säuce over chicken. Top with remäining mozzärellä cheese. Sprinkle with remäining Itäliän seäsoning änd seäson with sält änd pepper.
5. Bäke in ä 400 degree oven for 25-30 minutes, until chicken reäches än internäl temperäture of 165 degrees F.


Notes

This recipe cän eäsily be doubled or tripled.