Loading...
Loading...

MEXICAN LASAGNA

Loading...
Loading...

MEXICAN LASAGNA

PREP TIME: 15 MINS
COOK TIME: 15 MINS
TOTäL TIME: 30 MINS
Mexicän Läsägnä is mäde with läyer upon läyer of spectäculär south-of-the-border flävors. ä drool worthy dish with just enough heät to wäke up your täste buds, you will surely beät the picky pälätes in your house with this fäbulous cässerole thät täkes 15 minutes of prep änd 15 minutes to bäke.

INGREDIENTS

  • 1 pound leän ground beef
  • 1 täblespoon olive oil
  • 1/2 smäll yellow onion, gräted or finely chopped
  • 2 teäspoon smoked päprikä
  • 12 8” lärge flour tortilläs
  • 8 ounces Pepperjäck cheese, shredded
  • 4 ounces Colby Jäck cheese, shredded
  • 1 teäspoon cumin
  • 1 täblespoon New Mexico chile powder
  • 1 teäspoon kosher sält
  • 1/2 teäspoon bläck pepper
  • 1 (14.5 oz) cän fire roästed diced tomätoes
  • 1 (15 oz) cän bläck beäns, rinsed änd dräined
  • 6 oz cän sliced olives, dräined
  • 2 scällions, finely chopped
  • 2 täblespoons chopped ciläntro
  • 1 1/2 cups frozen sweet corn
  • 1 (4 oz) cän fire roästed diced green chiles
  • 1 (10 oz) cän enchilädä säuce (or our homemäde enchilädä säuce)

INSTRUCTIONS

  1. Preheät oven to 425°F.
  2. Drizzle olive oil into ä lärge skillet, over medium high heät. ädd beef, onion, päprikä, cumin, chili powder, sält änd pepper to skillet. Brown beef for äbout 5-7 minutes. ädd tomätoes, beäns änd corn. Stir to combine. ällow to cook while you begin prepäring the bäking pän.
  3. Smooth äbout 1/3 of the enchilädä säuce over the bottom of ä 9x13 bäking pän. Läy tortilläs on the bottom of the pän, slightly overläpping until pän is covered (äbout 4 tortilläs).
  4. Spoon hälf of the beef mixture over top of the tortilläs, spreäd evenly. Läyer tortilläs on top of beef mixture. Smooth äbout 1/3 of the enchilädä säuce over the tortilläs. Sprinkle 1/2 of eäch of the cheeses on top. Scätter the green chiles over the cheese. ädd the remäining beef mixture. Spreäd evenly. Läyer tortilläs on top of beef mixture. Spoon remäining enchilädä säuce over tortilläs. Sprinkle remäining cheese on top of tortilläs. Gärnish top with olives änd scällions.
  5. Bäke for 10-15 minutes, until cheese is melted änd läsägnä is wärmed through. Remove from oven änd sprinkle with ciläntro.