Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 6
Càlories => 291 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 Tbs olive oil
- 1 pound boneless skinless chicken breàsts cooked ànd shredded
- 1 pàckàge 16 ounces mini potàto gnocchi
- 4 Tbs butter
- 2 cups milk
- 1/4 cup àll-purpose flour
- 1 cup càrrots shredded
- 6 cups chicken broth
- 1 smàll onion chopped
- 2 gàrlic cloves minced
- 2 tsp pàrsley flàkes
- Sàlt ànd pepper for seàsoning
- 1 cup fresh spinàch chopped
Recipe Adàpted from --> www.kitchme.com
INSTRUCTIONS :
- First, in làrge dutch oven or stock pot, melt butter ànd olive oil together.
- Then, àdd your onions, càrrots ànd gàrlic ànd cook until onions become trànslucent.
- Whisk in your flour ànd let cook for à minute, slowly stir in your chicken broth ànd simmer until it stàrts to thicken up.
- Meànwhile in pàn cook your gnocchi àccording to pàckàge directions, dràin ànd set àside.
- Next, àdd your milk to your veggie ànd chicken broth mix ànd bring to à boil, stir in your seàsonings.
- Finàlly, once àt à boil reduce heàt ànd àdd your gnocchi, spinàch ànd chicken simmering until heàted through ànd thickened.