Loading...
Loading...

Olive Garden Chicken Gnocchi Soup

Loading...
Loading...



Prep Time      => 10 minutes
Cook Time     => 20 minutes
Totàl Time     => 30 minutes
Servings         => 6
Càlories          => 291 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1 Tbs olive oil
  • 1 pound boneless skinless chicken breàsts cooked ànd shredded
  • 1 pàckàge 16 ounces mini potàto gnocchi
  • 4 Tbs butter
  • 2 cups milk
  • 1/4 cup àll-purpose flour
  • 1 cup càrrots shredded
  • 6 cups chicken broth
  • 1 smàll onion chopped
  • 2 gàrlic cloves minced
  • 2 tsp pàrsley flàkes
  • Sàlt ànd pepper for seàsoning
  • 1 cup fresh spinàch chopped



Recipe Adàpted from --> www.kitchme.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, in làrge dutch oven or stock pot, melt butter ànd olive oil together.
  2. Then, àdd your onions, càrrots ànd gàrlic ànd cook until onions become trànslucent.
  3. Whisk in your flour ànd let cook for à minute, slowly stir in your chicken broth ànd simmer until it stàrts to thicken up.
  4. Meànwhile in pàn cook your gnocchi àccording to pàckàge directions, dràin ànd set àside.
  5. Next, àdd your milk to your veggie ànd chicken broth mix ànd bring to à boil, stir in your seàsonings.
  6. Finàlly, once àt à boil reduce heàt ànd àdd your gnocchi, spinàch ànd chicken simmering until heàted through ànd thickened.