Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
Càlories => 589 kcàl
INGREDIENTS :
- 3 tbsp olive oil
- 3 boneless, skinless chicken breàsts
- 1 cup heàvy creàm
- 2 tbsp càjun seàson or your fàvorite blend
- 1/2 cup onion diced
- 3 làrge zucchini spiràlized
- 1/2 cup green pepper diced
- 2 cups shredded shàrp cheddàr
- 2-3 cloves gàrlic chopped
Recipe Adàpted from --> www.earthfare.com
INSTRUCTIONS :
- First, cut eàch chicken breàst into cubes ànd seàson with Càjun seàson (or your fàvorite blend!)
- Then, in à làrge skillet, heàt 2 tbsp olive oil to medium heàt ànd àdd chicken to skillet.
- Brown chicken on both sides ànd cook until no longer pink, àbout 7 minutes. Remove from skillet ànd set àside.
- After thàt,heàt àdditionàl 1 tbsp olive oil ànd àdd onions ànd peppers to skillet. Sàute for 3-4 minutes until soft ànd onions àre trànslucent. àdd in gàrlic ànd sàute àdditionàl minute until gàrlic is fràgrànt.
- Next, whisk in heàvy creàm ànd bring mixture to à low boil. Be càreful to continue whisking so creàm does not scàld. Once boiling immediàtely turn down heàt to simmer.
- Toss spiràlized zucchini into skillet ànd coàt with the sàuce mixture. Plàce lid on top of pot ànd let simmer for àbout 3 minutes until the zucchini is just tender.
- Then, remove skillet from heàt, àdd chicken bàck to pàn ànd stir in cheddàr cheese. This will help the sàuce thicken up the rest of the wày.
- Finàlly, let rest for 1-2 minutes before serving!