Loading...
Loading...

ONE PAN CHEESY CHICKEN AND ZOODLES

Loading...
Loading...



Prep Time       => 10 minutes
Cook Time      => 20 minutes
Totàl Time      => 30 minutes
Servings          => 4
Càlories          => 589 kcàl


INGREDIENTS :


  • 3 tbsp olive oil 
  • 3 boneless, skinless chicken breàsts
  • 1 cup heàvy creàm
  • 2 tbsp càjun seàson or your fàvorite blend
  • 1/2 cup onion diced
  • 3 làrge zucchini spiràlized
  • 1/2 cup green pepper diced
  • 2 cups shredded shàrp cheddàr
  • 2-3 cloves gàrlic chopped



Recipe Adàpted from --> www.earthfare.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, cut eàch chicken breàst into cubes ànd seàson with Càjun seàson (or your fàvorite blend!)
  2. Then, in à làrge skillet, heàt 2 tbsp olive oil to medium heàt ànd àdd chicken to skillet.
  3. Brown chicken on both sides ànd cook until no longer pink, àbout 7 minutes. Remove from skillet ànd set àside.
  4. After thàt,heàt àdditionàl 1 tbsp olive oil ànd àdd onions ànd peppers to skillet. Sàute for 3-4 minutes until soft ànd onions àre trànslucent. àdd in gàrlic ànd sàute àdditionàl minute until gàrlic is fràgrànt.
  5. Next, whisk in heàvy creàm ànd bring mixture to à low boil. Be càreful to continue whisking so creàm does not scàld. Once boiling immediàtely turn down heàt to simmer.
  6. Toss spiràlized zucchini into skillet ànd coàt with the sàuce mixture. Plàce lid on top of pot ànd let simmer for àbout 3 minutes until the zucchini is just tender.
  7. Then, remove skillet from heàt, àdd chicken bàck to pàn ànd stir in cheddàr cheese. This will help the sàuce thicken up the rest of the wày.
  8. Finàlly, let rest for 1-2 minutes before serving!