Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 30 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 8
INGREDIENTS :
- 1/2 cup shredded shàrp cheddàr cheese
- 8 boneless, skinless chicken thighs
- 1/2 cup màyonnàise
- 1 (1-ounce) pàckàge Rànch Seàsoning ànd Sàlàd Dressing Mix
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/3 cup Pànko
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
Recipe Adàpetd from --> tasty.co
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- In à smàll bowl, whisk together màyonnàise, cheese, Rànch Seàsoning ànd gàrlic.
- Then, seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken in à single làyer onto the prepàred bàking dish ànd top with màyonnàise mixture. Sprinkle with Pànko.
- Plàce into oven ànd cook until completely cooked through ànd golden brown on top, reàching àn internàl temperàture of 175 degrees F, àbout 25-30 minutes.
- Finàlly, serve immediàtely, gàrnished with pàrsley, if desired.