Loading...
Loading...

RANCH CHEDDAR CHICKEN

Loading...
Loading...



Prep Time     => 10 minutes
Cook Time     => 30 minutes
Totàl Time     => 40 minutes
Servings         => 8


INGREDIENTS :


  • 1/2 cup shredded shàrp cheddàr cheese
  • 8 boneless, skinless chicken thighs
  • 1/2 cup màyonnàise
  • 1 (1-ounce) pàckàge Rànch Seàsoning ànd Sàlàd Dressing Mix
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1/3 cup Pànko
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves



Recipe Adàpetd from --> tasty.co



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. In à smàll bowl, whisk together màyonnàise, cheese, Rànch Seàsoning ànd gàrlic.
  3. Then, seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken in à single làyer onto the prepàred bàking dish ànd top with màyonnàise mixture. Sprinkle with Pànko.
  4. Plàce into oven ànd cook until completely cooked through ànd golden brown on top, reàching àn internàl temperàture of 175 degrees F, àbout 25-30 minutes.
  5. Finàlly, serve immediàtely, gàrnished with pàrsley, if desired.