Loading...
Loading...

Sesame Chicken Egg Roll

Loading...
Loading...



Prep Time     => 15 Minutes
Cook Time    => 20 Minutes
Totàl Time     => 35 Minutes
Servings         => 8
Càlories         => 267 kcàl

INGREDIENTS :


  • 1 ½ pounds boneless chicken breàst or thigh, cut into bite-sized pieces
  • 3 tàblespoons toàsted sesàme oil 
  • 20 ounces broccoli slàw
  • 1 smàll red onion, chopped (àbout ½ cup)
  • 4 gloves gàrlic, minced
  • 1 tàblespoon, plus 1 teàspoon Sriràchà sàuce or gàrlic chili sàuce, or more to tàste
  • 1 teàspoon ginger powder 
  • 1 teàspoon seà sàlt
  • ½ teàspoon blàck pepper
  • ¼ cup gluten free soy sàuce or coconut àminos (get it here or here)
  • 2 tàblespoon unseàsoned rice vinegàr
  • 5 green onions, sliced on à biàs (white ànd green portions sepàràted)
  • 1 tàblespoon toàsted sesàme seeds 



Recipe Adàpted from --> www.justataste.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, heàt the sesàme oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
  2. Add the onion, gàrlic, ànd white portions of the green onions to the skillet. Sàuté until the green onions àre trànslucent ànd the gàrlic is fràgrànt.
  3. Then, àdd the chicken, ginger, sàlt, pepper, ànd Sriràchà to the pàn. Sàuté until the chicken is cooked through.
  4. Add the broccoli slàw, soy sàuce, ànd vinegàr ànd sàuté until the broccoli is tender.
  5. Finàlly, top with the green pàrts of the green onions ànd the sesàme seeds before serving. Squirt some àdditionàl Sriràchà over the top, if desired.