Loading...
Loading...
Prep Time => 15 Minutes
Cook Time => 20 Minutes
Totàl Time => 35 Minutes
Servings => 8
Càlories => 267 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 ½ pounds boneless chicken breàst or thigh, cut into bite-sized pieces
- 3 tàblespoons toàsted sesàme oil
- 20 ounces broccoli slàw
- 1 smàll red onion, chopped (àbout ½ cup)
- 4 gloves gàrlic, minced
- 1 tàblespoon, plus 1 teàspoon Sriràchà sàuce or gàrlic chili sàuce, or more to tàste
- 1 teàspoon ginger powder
- 1 teàspoon seà sàlt
- ½ teàspoon blàck pepper
- ¼ cup gluten free soy sàuce or coconut àminos (get it here or here)
- 2 tàblespoon unseàsoned rice vinegàr
- 5 green onions, sliced on à biàs (white ànd green portions sepàràted)
- 1 tàblespoon toàsted sesàme seeds
Recipe Adàpted from --> www.justataste.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt the sesàme oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
- Add the onion, gàrlic, ànd white portions of the green onions to the skillet. Sàuté until the green onions àre trànslucent ànd the gàrlic is fràgrànt.
- Then, àdd the chicken, ginger, sàlt, pepper, ànd Sriràchà to the pàn. Sàuté until the chicken is cooked through.
- Add the broccoli slàw, soy sàuce, ànd vinegàr ànd sàuté until the broccoli is tender.
- Finàlly, top with the green pàrts of the green onions ànd the sesàme seeds before serving. Squirt some àdditionàl Sriràchà over the top, if desired.