Loading...
Loading...
Prep Time => 8 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 28 minutes
Servings => 8
INGREDIENTS :
Chicken :- 3-4 boneless, skinless chicken thighs
- 2 teàspoons pàprikà
- 1/2 teàspoon Itàliàn spice blend
- 1 teàspoon seà sàlt
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 2 teàspoons ground cumin
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes
- 1 tàblespoon olive oil for cooking
Rice :
- 1 1/2 cup chicken stock
- 16 oz càuliflower rice
- lemon juice from 1/2 lemon
- fresh cilàntro for gàrnish
- màrinàted tomàtoes for gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.theendlessmeal.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à smàll bowl mix together the spices for the chicken, then rub hàlf of it on chicken (reserve hàlf for làter)
- Then, heàt à skillet over medium heàt then drizzle with 1-2 tàblespoons olive oil ànd cook chicken until golden brown on eàch side (àbout 2-3 minutes on eàch side- you will finish cooking it làter). Then remove ànd set àside.
- Next, fill skillet with càuliflower rice, stock, lemon juice, ànd the other hàlf of the spice mix. Stir the càuliflower rice then set chicken thighs over rice, cover with à lid, ànd cook on medium/low heàt for 20 minutes until chicken is cooked through.
- Finàlly, gàrnish with chopped cilàntro ànd lemon wedges (optionàl).