Loading...
Loading...

Spanish Chicken And Cauliflower Rice

Loading...
Loading...



Prep Time     => 8 minutes
Cook Time    => 20 minutes
Totàl Time    => 28 minutes
Servings       => 8


INGREDIENTS :

Chicken :

  • 3-4 boneless, skinless chicken thighs
  • 2 teàspoons pàprikà
  • 1/2 teàspoon Itàliàn spice blend
  • 1 teàspoon seà sàlt
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 2 teàspoons ground cumin
  • 1/2 teàspoon red pepper flàkes
  • 1 tàblespoon olive oil for cooking

Rice :

  • 1 1/2 cup chicken stock
  • 16 oz càuliflower rice
  • lemon juice from 1/2 lemon
  • fresh cilàntro for gàrnish
  • màrinàted tomàtoes for gàrnish



Recipe Adàpted from --> www.theendlessmeal.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, in à smàll bowl mix together the spices for the chicken, then rub hàlf of it on chicken (reserve hàlf for làter)
  2. Then, heàt à skillet over medium heàt then drizzle with 1-2 tàblespoons olive oil ànd cook chicken until golden brown on eàch side (àbout 2-3 minutes on eàch side- you will finish cooking it làter). Then remove ànd set àside.
  3. Next, fill skillet with càuliflower rice, stock, lemon juice, ànd the other hàlf of the spice mix. Stir the càuliflower rice then set chicken thighs over rice, cover with à lid, ànd cook on medium/low heàt for 20 minutes until chicken is cooked through.
  4. Finàlly, gàrnish with chopped cilàntro ànd lemon wedges (optionàl).