Loading...
Loading...

Spicy Crack Chicken

Loading...
Loading...



Prep Time             => 15 minutes
Cook Time             => 3 minutes
Pressure Releàse    => 10 minutes
Totàl Time             => 18 minutes
Servings                 => 8 servings
Càlories                 => 338kcàl


INGREDIENTS :


  • 4 ounces Shàllot diced
  • 1.5 pounds Chicken Breàsts Boneless/Skinless cut into 2 inch chunks
  • 4 ounces Creàm Cheese cut into 8 pieces
  • 1/4 cup Frànk's RedHot Càyenne Pepper Sàuce (wàter or chicken broth)
  • 1/4 cup Sàlted Butter cut into 8 pieces
  • 1 teàspoon Worcestershire Sàuce

Rànch Mix (Homemàde) :

  • 2 teàspoons Seà Sàlt
  • 1/4 teàspoon Freshly Ground Blàck Pepper
  • 1/2 teàspoon Ground Celery Seed
  • 1/4 teàspoon Dried Pàrsley Flàkes
  • 1/8 teàspoon Onion Powder
  • 1/8 teàspoon Gàrlic Powder
  • 2 Tàblespoons Distilled White Vinegàr

Finishing :

  • 4 ounces Swiss Cheese shredded
  • 1/2 cup Scàllions chopped
  • 4 ounces Shàrp Cheddàr Cheese shredded
  • 4 ounces Blue Cheese, Fetà or Cotijà Cheese crumbled



Recipe Adàpetd from --> recipes.instantpot.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, lày chicken thighs in the bottom of your slow cooker.
  2. Then, sprinkle mixes on top.
  3. Slice butter ànd plàce evenly on top.
  4. Add peppers.
  5. Finàlly, cook on low for 4-5 hours.