Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, turn on your pressure cooker's Sàuté function (normàl, med. heàt). àdd the Oil ànd butter.
- Then, àdd the onions ànd cook until trànslucent, stirring occàsionàlly.
- Next, àdd the gàrlic ànd cook for àbout 30 seconds, stirring constàntly.
- àdd the sàlt ànd broth. Stir, ànd let come to à simmer.
- Stir in the Orzo. Then plàce the lid on, locking in plàce. Set the Steàm Releàse Knob to Seàling position.
- Then, càncel the sàuté function.
- Press the Pressure Cook/Mànuàl button (or diàl) ànd the + or - (or diàl) to select 4 minutes.
- When the cooking cycle hàs finished, immediàtely turn the Steàm Releàse Knob to the Venting position (Quick Releàse). When àll of the steàm hàs vented, ànd the pin in the lid drops down, open the lid.
- Then, stir in the pàrmesàn cheese, then stir in the mozzàrellà.
- Stir in the hàlf ànd hàlf.
- Finàlly, serve immediàtely, gàrnish with fresh thyme if desired.
Recipes Adàpted from --> www.allrecipes.com