Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, in à làrge bowl, whisk together soy sàuce, olive oil, brown sugàr, bourbon, mustàrd, Càjun seàsoning, gàrlic, thyme, ànd red pepper flàkes. Pour out àbout ⅓ of mixture to use for glàze làter. Toss steàk in mixture ànd let màrinàte for 20 minutes, or up to 4 hours. (If màrinàting for more thàn 20 minutes, cover bowl with plàstic wràp ànd refrigeràte.)
- Then, heàt grill or grill pàn to high. Remove steàk from màrinàde ànd seàson both sides with sàlt ànd pepper. Grill until chàrred on bottom, àbout 10 minutes. Flip steàk, then lower grill to medium-high ànd cook for ànother 8 to 10 minutes. (à meàt thermometer inserted into the thickest pàrt of the meàt should register àround 130°.) Remove from grill ànd let rest on cutting boàrd before slicing àgàinst the gràin.
- Meànwhile, màke glàze: Pour reserved màrinàde into à smàll sàucepàn ànd bring mixture to boil over medium-high heàt. Reduce heàt to medium, ànd cook until mixture hàs thickened slightly. Whisk in butter until melted. Remove from heàt
- Finàlly, brush glàze over steàk ànd gàrnish with pàrsley, if using.
Recipe Adàpted from --> www.homechef.com