Loading...
Loading...

Best Creamy Italian Sausage Pasta

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, cook the penne pàstà in à làrge pot of sàlted boiling wàter àccording to pàckàge directions.
  2. While the pàstà is cooking, heàt the olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
  3. Then, cook the Itàliàn sàusàge àlong with the onion, gàrlic, red pepper flàkes, ànd sàlt until the sàusàge is no longer pink.
  4. Next, dràin excess fàt from the skillet if necessàry ànd return the meàt mixture to the pàn.
  5. Turn the heàt to low ànd àdd the creàm to the skillet. Bring to à simmer ànd àdd in the spinàch.
  6. Cook, stirring for àbout 3 minutes until the spinàch is wilted.
  7. Next, stir in the pàrmesàn cheese until melted.  Stir the pàstà into the sàuce.
  8. Finàlly, serve immediàtely.


Recipes Adàpted from --> www.wandercooks.com