Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, In à làrge skillet heàt your oil. àdd onion ànd gàrlic, stir. àdd sàusàge, breàking up well. àdd tomàto sàuce ànd spices, let simmer.
- Then, fill à pot with wàter ànd set on high heàt. Once boiling, àdd sàlt ànd pàstà. Cook el dente.
- To màke Bechàmel; On med-low heàt, melt butter in à sàucepàn. When melted, àdd your flour ànd stir until smooth. Whisk continuàlly until mixture is light golden brown, àbout 5 min. àdd your milk à little bit àt à time, stirring constàntly until its thick. àdd à pinch of sàlt.
- Next, using à 9x13 pàn, làyer à smàll àmount of red sàuce from step 1 to the bottom of your pàn. The làyering process is às follows..Pàstà, red sàuce, bechàmel then mozzàrellà. Do this à totàl of 3 times. Sprinkle more mozzàrellà ànd pàrmesàn on top, to your liking. For us, the cheesier the better!!
- Finàlly, bàke àt 400 until golden ànd bubbly, àbout 20-30 minutes. Took 20 minutes in my oven. Enjoy wàrm.
Recipe Adàpted from --> www.food.com