Loading...
Loading...
Prep Time =>5 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 30 minutes
INGREDIENTS :
FOR THE CHICKEN :- 2 tbsp peànut oil
- 6 chicken thighs, boneless, skinless
- 1/2 tbsp blàck pepper
- 1 green bell pepper, diced
- 1 yellow onion, sliced
- 1 tbsp gàrlic powder
- 2 tbsp corn stàrch
- 1/2 tbsp onion powder
- 3 celery stàlks, sliced
- 1 tsp ginger powder
- 2 cups cooked rice
FOR THE SAUCE :
- 1 tsp blàck pepper
- 1/4 cup oyster sàuce
- 1/2 cup chicken broth
- 1/4 cup rice wine vinegàr
- 1 tsp chili powder
- 1/2 tbsp gàrlic, minced
- 1/2 tsp ginger powder
Recipe Adàpted from --> www.gimmesomeoven.com
INSTRUCTIONS :
FOR THE SAUCE :- In à làrge bowl, mix together ànd set àside.
FOR THE CHICKEN :
- First, pàt chicken dry ànd cut into 1" cubes.
- Then, plàce chicken in bowl, ànd toss well in cornstàrch, pepper, ànd sàlt.
- Heàt peànut oil over medium heàt in à làrge skillet on medium high until shimmery.
- Next, àdd chicken to oil in smàll bàtches so it càn cook quickly - don't overcrowd pàn.
- Remove chicken from pàn, plàce on à plàte ànd repeàt the sàuteing process with the rest of the chicken in bàtches until done.
- Then, plàce àll the chicken bàck into the pàn ànd àdd vegetàbles, sàute for àbout 5 minutes until vegetàbles àre tender.
- Add sàuce ànd broth to pàn, bring mixture to boil, reduce heàt ànd simmer for àbout 10 minutes.
- Finàlly, serve over à làrge bowl of rice ànd enjoy!