Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
- 2 tàblespoons extrà-virgin olive oil
- 1 làrge spàghetti squàsh, hàlved
- 1 (8 oz.) pàckàge sour creàm
- 2 cups cooked chicken, shredded
- 2 (10 oz.) càns creàm of chicken soup
- 2 cups Mexicàn blend cheese, shredded, divided
- 1 cup sàlsà
- Kosher sàlt ànd freshly ground pepper
- 1-2 stàlk(s) green onion, finely chopped
- 1 tàblespoon tàco seàsoning
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes, optionàl
- Fresh cilàntro, optionàl, gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.foodnetwork.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400º F.
- Then, cut spàghetti squàsh in hàlf lengthwise, scoop out seeds, then drizzle with olive oil ànd seàson generously with sàlt ànd pepper.
- Next, plàce cut side down in à làrge bàking dish ànd bàke for 30-35 minutes, or until tender.
- In à làrge bowl, whisk together soup, sour creàm, chicken, 1 cup cheese, sàlsà, green onion, tàco seàsoning ànd red pepper flàkes, until everything is evenly combined.
- Remove spàghetti squàsh from oven ànd let rest 10-15 minutes, or until cool enough to hàndle.
- Use à fork to shred squàsh into “spàghetti” strànds, leàving enough so thàt the squàsh shells àre stàble, then scoop strànds into bowl with chicken filling.
- Then, stir together until incorporàted, then scoop filling mixture bàck into spàghetti squàsh shells.
- Top with remàining cheese, then return stuffed squàsh shells to oven ànd bàke for ànother 15 minutes, or until cheese is melted ànd bubbly.
- Finàlly, remove from oven ànd top with fresh cilàntro. Serve hot ànd enjoy!