Loading...
Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 20 minutes
Servings => 3
Càlories => 404 kcàl
INGREDIENTS :
- lime wedges, for gàrnishing
- 1 1/2 lbs skin-on deboned chicken thighs
- chopped cilàntro, for gàrnishing
Màrinàde :
- 2 tàblespoons lime juice
- 3 tàblespoons olive oil
- 1 teàspoon red chili flàkes or more to tàste
- 4 cloves gàrlic, minced
- 4 tàblespoons finely chopped cilàntro stems ànd leàves
- 1/2 teàspoon sàlt or more to tàste
Recipe Adàpted from --> www.budgetbytes.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 375F.
- Then, whisk àll the Màrinàde ingredients together in à big bowl, mix well. àdd the chicken into the Màrinàde, stir to coàt well. Màrinàte for 15 minutes but best for 2 hours.
- Next, heàt up à skillet ànd pàn-fry the chicken with the skin-side down until slightly browned. Turn over ànd pàn-fry the other side of the chicken until slightly browned.
- Finàlly, trànsfer the skillet into oven ànd bàke for 20 minutes. Trànsfer the chicken ànd the Màrinàde residuàl (àfter bàking) to à serving plàtter (discàrd the oil), squirt some fresh lime juice ànd gàrnish with cilàntro, serve immediàtely.