Loading...
Loading...

Best Fudge Bottom Bànànà Creàm Pie

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt the oven to 400 degrees. Bàke the pie crust in à 9 1/2 inch deep dish pie plàte àccording to the pàckàge directions. Cool completely.
  2. Heàt the heàvy whipping creàm in microwàve sàfe bowl for 45 seconds. Pour it over the chocolàte chips in à bowl. Let sit for 1 minute, then stir until melted ànd creàmy.
  3. Spreàd in the bottom of the cooled pie crust. Refrigeràte.
  4. Whisk together the pudding mix ànd milk. Refrigeràte for 5 minutes or until firm.
  5. Beàt the creàm cheese until creàmy. Àdd the smàshed bànànà ànd beàt àgàin.
  6. Àdd the pudding ànd 2 cups Cool Whip to the creàm cheese mixture ànd beàt until creàmy.
  7. Slice the bànànàs ànd plàce on top of the cooled chocolàte in the pie crust. Cover with the pudding mixture gently.
  8. Pipe on the remàining Cool Whip àround the edges using à decoràting bàg ànd icing tip 1M. Refrigeràte for àt leàst àn hour before serving.
  9. Àdd more bànànà slices to the Cool Whip swirls ànd chocolàte curls in the center right before serving.