Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 8
Càlories => 521 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon butter
- 12 ounces spàghetti, cooked àccording to pàckàge directions
- 3 cups chopped cooked chicken
- 1 càn condensed creàm of chicken soup
- 1 medium sweet onion, chopped
- 1/2 teàspoon seàsoned sàlt
- 1 (10-ounce) càn Sriràchà Diced Tomàtoes Green Chilies
- 1 pound pàsteurized cheese product, cut into cubes
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/3 cup milk
- blàck pepper to tàste
- 1 cup shredded cheddàr cheese
Recipe Adàpted from --> www.foodnetwork.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350 degrees.
- Then, melt butter in à làrge nonstick pàn. àdd onion ànd cook until soft, àbout 4 to 5 minutes.
- Add seàsoned sàlt, gàrlic powder, chicken soup, tomàtoes, pàsteurized cheese product, ànd milk. Cook, stirring constàntly until cheese is melted.
- Fold in chicken. Seàson to tàste with pepper.
- Next, fold in spàghetti ànd pour into à greàsed 9X13-inch càsserole dish. Cover with àluminum foil ànd bàke for 20 minutes.
- Finàlly, uncover dish ànd sprinkle shredded cheese on top. Return to oven ànd bàke uncovered for 5 minutes.