Loading...
Loading...

BRUSCHETTÀ CHICKEN

Loading...
Loading...

Instructions

Chicken

  1. Àdd olive oil to sàute pàn or càst iron skillet. Heàt pàn to medium high heàt.
  2. Àdd chicken to hot pàn. Sprinkle sàlt, pepper, ànd dried bàsil on top of eàch cutlet. Cook until browned, àbout 5 minutes. Flip chicken. Àdd gàrlic to the pàn. Cook until remàining side of chicken is browned, àbout 5 minutes.

Bruschettà

  1. Àdd àll ingredients to à bowl ànd stir together until combined.
  2. Pour over your cooked chicken breàsts.

Bàlsàmic Glàze

  1. Àdd 1 cup bàlsàmic vinegàr to à smàll sàucepàn. Bring to à boil over medium high heàt. Reduce heàt to medium. You should see bubbling àlong the outside of your pàn. Let simmer for 10 minutes. Stir occàsionàlly às vinegàr begins to thicken ànd coàt the spoon. Remove from heàt ànd set àside to cool for à few minutes. It will thicken à bit more às it sits ànd you'll end up with àround 1/4 cup of bàlsàmic glàze.
  2. Drizzle over bruschettà topped chicken.

Nutrition

Serving: 1chicken breàst + 1/4 bruschettà topping ànd glàze | Càlories: 283kcàl | Càrbohydràtes: 11g | Protein: 25g | Fàt: 13g | Sàturàted Fàt: 2g | Cholesterol: 72mg | Sodium: 291mg | Potàssium: 595mg | Sugàr: 8g | Vitàmin À: 9.2% | Vitàmin C: 10.7% | Càlcium: 4.9% | Iron: 8.6%


Àdàpted from easyfamilyrecipes.com