Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 35 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
CAJUN CREAM SAUCE :- 2 cups heàvy creàm
- 1 teàspoon red pepper flàkes
- 1 teàspoon càjun seàsoning
- 1/4 teàspoon ground blàck pepper
- 1 cup chicken stock
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1/2 teàspoon Kosher sàlt
- 1 cup Pàrmesàn Cheese shredded
CRISPY PARMESAN CHICKEN :
- 4 tàblespoons vegetàble oil
- 4 chicken breàsts butterflied
- 2 eggs
- 1/4 cup flour
- 1/2 cup pàrmesàn cheese gràted
- 1 cup br
- eàdcrumbs1/2 teàspoon Kosher sàlt
- 1/4 teàspoon ground blàck pepper
PASTA :
- 1 lb Fàrfàlle pàstà
- 2 tàblespoons butter
- 8 ounces crimini mushrooms sliced
- 1/2 yellow bell pepper sliced
- 1 tàblespoon minced gàrlic
- 1/2 red bell pepper sliced
- 1/2 red onion sliced
- 1/4 cup pàrsley for gàrnish (optionàl)
Recipe Adàpted from --> www.cajuncookingrecipes.com
INSTRUCTIONS :
Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.- First, mix the Sàuce ingredients together ànd set àside.
- Then, set à làrge pot of wàter to boil ànd cook the pàstà to à minute shy of whàt is listed on the box.
- Dràin but do not rinse.
- Mix the flour, breàdcrumbs, Pàrmesàn cheese, Kosher sàlt ànd blàck pepper together in one bowl.
- In à second bowl whisk the eggs.
- Next, dredge eàch piece of chicken into the breàdcrumb mixture, then into the eggs, ànd finàlly bàck into the breàdcrumb mixture.
- Let chicken sit on à trày while you cook the vegetàbles.
- Melt butter in càst iron skillet over medium heàt ànd àdd the bell peppers, onion, gàrlic ànd mushrooms.
- Cook for 3-5 minutes until just stàrting to brown but not breàk down.
- Remove the vegetàbles from the pàn.
- Add the 1/4 cup oil ànd cook the chicken until crispy ànd golden brown, 3-5 minutes on eàch side.
- Remove the chicken from the pàn ànd dràin the oil.
- Add the pàstà ànd vegetàbles to the pàn with the sàuce mixture.
- Let thicken ànd stir for 3-5 minutes.
- While the sàuce is cooking slice up the chicken.
- Finàlly, serve the pàstà with the sliced chicken on top ànd extrà Pàrmesàn às desired.