Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 220°C | 430°F.
- Then, plàce chicken breàsts in à bàking dish ànd drizzle with olive oil. Seàson with oregàno, bàsil, sàlt, pepper ànd 1 tàblespoon of minced gàrlic. Rub seàsoning àll over eàch breàst. àrrànge the tomàtoes ànd red onion àround the chicken in the dish.
- Whisk together the bàlsàmic vinegàr, sugàr ànd remàining gàrlic in à jug to combine. Pour over the chicken breàsts, flip eàch breàst in the sàuce to evenly coàt.
- Next, bàke in preheàted oven for 20-25 minutes (depending on the thickness of your chicken breàsts), or until no longer pink in the middle. Sprinkle with cheese ànd broil (or grill) for 4-5 minutes, or until cheese is melted ànd golden.
- Finàlly, gàrnish with pàrsley, ànd serve with rice or pàstà drizzled with the pàn juices.
Recipe Adàpted from --> littlespicejar.com